Ana içeriğe atla

1) Çap yandal asil yedek kazanan öğrenciler ekli listede yer almaktadır, Asil kazanan öğrencilerin 4-6  Şubat 2022 tarihlerinde sabis-öğrenci bilgi sistemi- çap yandal başvuruları kısmından asil olarak yerleştikleri programa onay vermeleri gerekmektedir, Onay vermeyen öğrencilerin çap yandal kayıtları işleme alınmayacaktır.

2) Daha önce çap yandal kaydı olan öğrencilerin yeni kazandıkları çap yandal programına kayıt yaptırmaları için önceki çap yandal öğrenciliğinden kayıt sildirmeleri gerekmektedir. sabis-öğrenci bilgi sistemi- çap yandal başvuruları kısmından asil olarak yerleştikleri programa onay verseler bile bu öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

3) Çap Yandal hakkından vazgeçen öğrenciler sabis-öğrenci bilgi sistemi- çap yandal başvuruları kısmından asil olarak yerleştikleri programa onay vermeyerek bu hakkından vazgeçebilirler.

4) Başvuru ile ilgili sorun yaşayan öğrenciler hasansimsek@subu.edu.tr  mail adresine veya 0264 616 0121 numaralı telefon üzerinden bildirimde bulunabilirler.