03.03.2022 tarihinde Daire başkanımız Hasan TÜRK ve Otomasyon Ve Raporlama Şube Müdürlüğümüz  personelleri öğrencileri ve birimleri yerinde gözlemlemek, sorun ve talepleri ilk ağızdan dinlemek amacıyla birim ziyaretleri kapsamında Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Hendek MYO'yu ziyaret etti.

Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO ve Sağlık Bilimleri Fakültesi

•Kafeterya, yemekhane ve dersliklerde öğrencilerle sohbet edilerek; derse yazılmalara,ÖİDB hizmetleri ve personellere yönelik görüşleri alındı.

Öğrencilerle hasbihal edip görüşlerini aldıktan sonra Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı  Dr. Öğr. Üyesi Mükremin UZER ve Yüksekokul Sekreteri Yusuf ŞAHİNOĞLU ile bir araya gelerek Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO ile ilgili bilgi ve görüş alındı

Akabinde Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Sekreteri Sertaç KOÇ ve Dekan Yardımcı Dr. Öğr. Üyesi İsmail ŞİMŞİR ile de toplantı yapılarak görüş ve önerileri alındı

*MYO ve fakültede; derse yazılma süreçleri, ÇAP yandal vb konularla ilgili öğrencilerin bilgileri, yabancı uyruklu öğrencilerin durumları, ders programları SABİS girişleri gibi konular görüşüldü.

Hendek MYO

* Akyazı birimlerimiz akabinde Hendek MYO ya geçilerek öğrencilerimiz, personellerimiz ve yönetimin görüşleri alındı.

Hendek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihat KURT eşliğinde birim personelleriyle de bir araya gelerek Hendek  MYO ile ilgili bilgi ve görüş alındı.

• Hendek Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları ve MYO Sekreteri ile Eğitim-Öğretim Süreçleri ile ilgili yapılan toplantıda bahar yarıyılı çalışmalarıyla ilgili bilgi alındı; Öğrenci İşleri Daire Başkanımız ders plan güncellemeleri ile ilgili düşüncelerini aktardı.

3  2  1