01.03.2022 tarihinde Daire başkanımız Hasan TÜRK ve Otomasyon Ve Raporlama Şube Müdürlüğümüz  personelleri, öğrencileri ve birimleri yerinde gözlemlemek, sorun ve talepleri ilk ağızdan dinlemek amacıyla birim ziyaretleri kapsamında Geyve MYO ve Pamukova MYO'yu ziyaret etti.

Kafeterya, yemekhane ve dersliklerde öğrencilerle sohbet edilerek; derse yazılmalara,ÖİDB hizmetleri ve personellere yönelik görüşleri alındı.

Öğrencilerle hasbihal edip görüşlerini aldıktan sonra Pamukova MYO müdürü Doç. Dr.  Fatih SÖNMEZ eşliğinde birim personelleriyle de bir araya gelerek Pamukova  MYO ile ilgili bilgi ve görüş alındı.

*Akabinde Geyve MYO'ya gidilerek öğrenci görüşmeleri yapıldı; Geyve MYO müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Taha DURSUN eşliğinde birim personelleriyle de bir araya gelerek Geyve MYO ile ilgili bilgi ve görüş alındı.

1   2

2   6