08.03.2022 tarihinde Daire başkanımız Hasan TÜRK ve Otomasyon Ve Raporlama Şube Müdürlüğümüz  personelleri öğrencileri ve birimleri yerinde gözlemlemek, sorun ve talepleri ilk ağızdan dinlemek amacıyla birim ziyaretleri kapsamında Arifiye MYO, Turizm Fakültesi ve Ziraat Fakültesini ziyaret etti.

Birimlerde kafeterya, yemekhane ve dersliklerde bulunan öğrencilerimizle sohbet edildi; öğrenci işleri hizmetleri memnuniyetlerine yönelik görüşleri alındı ve memnuniyet anketi yapıldı.

Akabinde birimlerin öğrenci işleri personelleri, MYO ve fakülte sekreterleri, müdür, müdür yard. ve dekan yardımcıları ile görüşülerek süreöler ve işleyiş hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu, talepler  aktarıldı, ÖİDB hizmetlerine yönelik genel görüş alındı.

1    3   2

2    4     2