2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı olarak; 6 fakülte, 1 yüksekokul ve 12 meslek yüksekokulunda eğitimine yeni başlayan lisans ve ön lisans öğrencilerimize yönelik tanışma günü etkinliklerine katıldık.

Üniversitemizin eğitim imkanlarını, akademik ve idari yapılanması ve öğrencilerimizin faydalanabileceği alanlar ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlenen oryantasyon programında Personelimiz İhsan Candar öğrencilerimize; Başkanlığımızın idari yapısı, verilen hizmetler, görev ve sorumlulukları ile mevzuat yönünden bilgilendirmelerde bulundu.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı olarak ailemize yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz der, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Resimler