SUBÜ MEYOK Koordinatörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hasan TÜRK’ün de Katılımıyla Hendek MYO’da bir araya geldi.

Üniversitenin Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarla eğitimin daha nitelikli hale getirilmesi ve sahanın beklentilerine cevap verebilecek öğrencilerin yetiştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda MEYOK, Hendek Meslek Yüksekokulu’nda toplandı. SUBÜ Rektör Yardımcısı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Sinan Serdar ÖZKAN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hasan TÜRK ve Eğitim Öğretim Şube Müdürümüz Şefik ÇAKMAK katıldı. Toplantıda ders plan ve programları görüşüldü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz birim ziyaretleri sonrasında birimlerle toplantıda bir araya gelerek öğrenci işleri iş akışı konusunda mutabık kalınmıştır.

Resimler