Kurum içi yatay geçiş için başvuru yapacak öğrencilerimiz, başvurularını 01 - 11 Ağustos 20024 tarihleri arasında BYS sistemi üzerinden yapacaktır.

** Yatay Geçiş hakkı kazanarak kayıt işlemini gerçekleştiren öğrenciler en geç 23 Eylül 2024 tarihine kadar yataygecis@subu.edu.tr adresine mail atarak yatay geçiş hakkından vaz geçebilirler. Bu tarihten sonra gelen mailler dikkate alınmayacaktır.

Yatay geçiş başvuruları online yapılacağından şahsen veya posta yolu ile başvuru kabul edilmemektedir.

Değerlendirme esnasında oluşabilecek sorunlar, başvuru esnasında belirttiğiniz elektronik posta adresinize iletileceğinden postanızın aralıklı olarak kontrol edilmesi önerilmektedir.

Herhangi bir hata durumunda ilgili sorunlarınızı yataygecis@subu.edu.tr adresine bildirebilirsiniz.